(+45) 21 90 86 55 info@bodymindpeace.dk

Charlot Andersen

Certificeret metakognitiv terapeut og sygeplejerske med speciale i psykiatri

Jeg er uddannet sygeplejerske med speciale i psykiatri og har altid haft stor interesse for psykisk sundhed og almen trivsel. I 2015 valgte jeg derfor at tage en uddannelse inden for metakognitiv terapi gennem Cektos – Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi. Den har jeg siden udbygget med studier ved Metacognitive Therapy Institute, som ledes af psykolog og professor Adrian Wells, der er ophavsmand til behandlingsformen.

Metakognitiv terapi er en terapiform, der hviler på en relativt ny forståelse af årsagerne bag psykiske lidelser. Terapien har fokus på at identificere og fjerne et helt specifikt opmærksomhedssyndrom (CAS), der udgør den bagvedliggende årsag til al psykisk lidelse og mistrivsel, og terapiformen har vist sig at være utrolig effektiv til behandling af de fleste psykiske lidelser og psykologiske problemstillinger.

Kort fortalt handler det om at lære at styre ens egen reaktion på tanker, der medfører uønskede følelser, kropslige symptomer og anden ubehag. Din reaktion på uønskede tanker er nemlig afgørende for, om tankerne udvikler sig og bliver til opslidende bekymringer, som dræner dig for energi og kan lede til stress, depression eller angst.

I et metakognitivt forløb hos mig lærer du at genkende de strategier, du plejer at bruge, som låser dig fast i psykisk mistrivsel. Du får nye strategier, samtidig med at jeg lærer dig at forholde dig til dine tanker og følelser på en helt ny måde. Du lærer, med andre ord, at flytte din opmærksomhed. Og det flytter dig.

Metoden er brugbar for alle – man behøver ikke at have en psykisk lidelse for at få gavn af den. Metakognitiv terapi henvender sig til enhver, der er interesseret i at styrke sit mentale immunforsvar og vende underskud til overskud.

Du er velkommen til at kontakte mig på 40 94 05 87
eller se mere på www.charlotandersen.dk

Pris: 850 kr./session

Psykoterapeut i Roskilde arbejder med behandling af depression i roskilde

Vil du ringes op?

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.