(+45) 21 90 86 55 info@bodymindpeace.dk

Psykoterapeut i Roskilde

Anne-Marie Jansen

Psykoterapeut, parterapeut og indehaver af terapifællesskabet Body, Mind & Peace

Certificeret Id-psykoterapeut MPF

Føler du dig presset pga. stress, lavt selvværd eller negative tankemønstre? Føler du dig depressiv og mærker angst, ensomhed, skam eller er det udfordringer i parforholdet, familien eller arbejdslivet, der går dig på? Jeg er par- og psykoterapeut i Roskilde, og vil meget gerne hjælpe dig med at skabe forandringer og finde glæden ved livet igen.

Igennem min uddannelse som hhv. krops- og psykoterapeut har jeg hjulpet mange, både børn, unge og voksne med forskellige personlige udfordringer.

Ligeledes hjælper jeg mange par med at finde tilbage til hinanden, hvis I er udfordret med kommunikationen efter fx utroskab, jalousi, stress, seksuelle udfordringer, delebørn eller hvis parforholdet bare er gået i hårknude.

Få hjælp til dine kriser i livet i et trygt miljø

I min terapeutiske praksis er det min primære opgave at skabe et trygt, nærværende og tillidsfuldt rum, hvor du føler dig set og mødt lige der, hvor du er nu.

Jeg har undervist som lærer i folkeskolen i mere end 20 år og dermed arbejdet med børn og unge i det meste af mit arbejdsliv, hvilket har givet mig stor erfaring bl.a. ift. at skabe et trygt og roligt miljø for barnet i terapien.

Terapien har fokus på at gøre dig bevidst om dine mønstre og reaktioner samt integrere de gode og ægte kvaliteter, som du indeholder.

Pris pr. Session (60 min.) 700 kr. / Parterapi (90 min.) 1200 kr.

Hør nærmere omkring mulighederne

Du er meget velkommen til at kontakte mig via. kontaktformularen her på siden eller på telefon +45 21 90 86 55, så vi sammen kan finde et forløb til dig.

Min klinik ligger i centrum af Roskilde og tæt på stationen.

Psykoterapeut Roskilde