(+45) 21 90 86 55 info@bodymindpeace.dk

Mille Lykke

Mille Lykke

Certificeret selværdsterapeut og sexolog

En sexolog er en, der ved meget om seksualitet

Jeg er uddanet sexolog, dete betyder jeg er uddannet til at tale med dig, ikke bare om sex men også om følelser. Du kan bruge en sexolog til at tale om alt det, der handler om følelser, behov og frustrationer. Og nej en sexolog taler absolut ikke kun om sex, men en af fordelene ved en sexolog er, at en sexolog er vant til, tør tale og spørge ind til sex og seksualitet. Sexologer er ikke bange for det skamfulde eller det sårbare.

Selværdsteraput og mentor

Derudover er jeg også selvværdsmentor og terapeut. Alle emner er velkommen, jeg vil gøre mit for at skabe et trygt rum for dig og har fuld tavshedspligt.

Faktisk er langt de fleste mennesker, der kommer hos sexologer/terapeut, helt almindelige mennesker med helt almindelige udfordringer, som de har brug for hjælp til at komme videre med.

Nogen problematikker starter måske ved nogle seksuelle udfordringer, men hvor rejsen slutter et helt andet sted..

Det er din rejse, dit fundament , dit selvværd og mindset, og sammen skaber vi løsninger ud fra, hvad der rører sig hos dig…

Når du kommer i terapi hos mig, taler vi om dig. Jeg møder Dig der, hvor Du er. Vi arbejder sammen hen imod den forandring, du måtte ønske. Alt fokus er på din rejse, og ingen samtaler er ens.

Når du kommer i terapi hos mig, taler vi om dig. Jeg møder Dig der, hvor Du er. Vi arbejder sammen hen imod den forandring, du måtte ønske. Alt fokus er på Din rejse, og ingen samtaler er ens.

Læs mere om:

Tidsbestilling til samtaleterapi:

Kontakt oplysninger:

Sexolog & terapeut Mille Lykke

Tlf: 40894422

Vil du ringes op?

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.