(+45) 21 90 86 55 info@bodymindpeace.dk

Katja Stolshøj

Hej,

Jeg hedder Katja og er ejer af virksomheden Katja Stolshøj, hvor jeg hjælper mennesker med at mestre deres stress, så de kan stå stærkt i dem selv og skabe det liv, de inderst inde brænder for – helt nærværende og uden dårlig samvittighed. Jeg tilbyder 1:1 samtaler og workshops.

Ved siden af er jeg fastansat i et større forsikringsselskab som psykoterapeut og coach. Der er jeg kvinden bag deres succesfulde forløb ”Bevar forbindelsen” for deres langtidssyge forsikringskunder med primært stress, angst og depression.

Du er mere end velkommen til at følge med på @katjastolshoej på Instagram eller på Katja Stolshoej – Ekspert i forebyggelse og behandling af stress på Facebook. Her kan du løbende finde mine workshops.

Det er en bestemt type menneske, der får stress…

Hvis du tror, at stress kun er noget, der sker for en bestemt personlighed eller for naboen, så kunne du ikke tro mere forkert. Stress er for alle og kan derfor også ramme dig. Til gengæld behøver stress ikke at være en kronisk tilstand, men i stedet et symptom på en ubalance, som når vi kender denne ubalance, kan vi også finde en vej. Det er den vej, som jeg kan støtte dig i at gå.

Jeg vil ikke love dig et liv uden stresssymptomer, for så ville jeg lyve. Stress er et budskab til dig om en ubalance – og den skal vi forsøge at genoprette. Til gengæld vil jeg love dig, at din stress bliver gaven i grimt indpakningspapir, når du lærer at lytte til den og samarbejde med den. Mine forløb er derfor til dig, der ønsker at knække koden til at leve et liv, hvor stress bliver din vigtigste guide til bl.a. at mærke, hvem du er og hvad du har lyst til – og det vil betyde, at du kommer til at skabe det liv, som du inderst inde brænder for.

Jeg kender vejen, hvor din krop og sind mærker ro og hvor glæde og lykke er en del af din hverdag. Jeg ved, hvordan du genfinder dig selv, din styrke og din livsappetit – og den vil jeg med glæde vise dig. Jeg har allerede hjulpet flere hundrede til et liv i balance, så du kan trygt gå ved min side.

ANMELDELSE FRA KUNDE:

”På Katjas forløb har jeg fundet mig selv og jeg har fundet ud af, at jeg ikke er den eneste, der har mærket stressen banke insisterende på. Jeg har fået nogle værktøjer, der virkelig hjælper mig, når jeg arbejder fokuseret med dem, og at det tager tid at hele. At stress er en del af mig og min historie, så nu kan jeg for det meste være rolig, når den atter banker på. At det er MIG, der kan tage styringen i mit eget liv – mit velbefindende er ikke i andres hænder end mine. At jeg skal elske og passe på mig selv, for så kommer kærlighed og overskud til mine kære i overflod. At Katja har ret, når hun siger, at stress er en gave i grimt papir – jeg kunne kun se det onde og grimme i stress, da jeg havde det allerværst. At der findes mennesker med et hjerte af guld – og det menneske er Katja.” Fra Anne, Århus

Mine forløb er til dig, som kan genkende bare nogle af disse udsagn:

 • Du tænker på andre, før dig selv
 • Du føler, at hverdagen indimellem er en kamp om overlevelse
 • Du har svært ved at sige fra eller kan ikke mærke dine grænser
 • Du mærker symptomer på stress
 • Du stræber efter det perfekte og fejlfrie
 • Du kvæles af dine egne forpligtelser og gøremål
 • Du søger konstant anerkendelse, men oplever sjældent, at det er nok
 • Du føler, at du på en måde har mistet dig selv
 • Du tænker, at det somme tider ville være rart, hvis man kunne holde ferie fra sit eget liv
 • Du er ofte i tvivl og har svært ved at beslutte dig
 • Du orker ikke at være sammen med andre mennesker eller føler dig drænet, når du er det
 • Du oplever at være konstant på bagkant
 • Du hører dig selv ofte sige ”jeg skal bare lige…, så bliver det godt…”
 • Du har allerede forsøgt alverden behandlinger, men har endnu ikke fundet vejen

Du har en længsel efter:

 • At kunne mærke dig selv igen
 • At have ro i dit hoved og slippe dit tankemylder
 • At turde sige til og fra
 • At vide hvem du er og hvad du vil
 • At turde gå efter det, der giver mening for dig
 • At turde slippe alt ansvaret og ikke frygte det værste
 • At nogen kommer og tager over for dig
 • At leve mere fra dit hjerte og mavefornemmelse end dit hoved
 • At alt var som før

Du drømmer i stedet om:

 • At få dit liv tilbage
 • At vide, at du allerede er nok i den, du er
 • At være til stede i dit eget liv
 • At prioritere dig selv og gøre gode ting for dig selv uden dårlig samvittighed
 • At få glæden ved dit job og din karriere tilbage
 • At have overskud – både fysisk og mentalt – til at være sammen med dem, du holder af
 • At få din livsmod og livsglæde tilbage
 • At det er dig, der har styringen i dit eget liv

Kan du genkende dig selv?

Jeg kender hvert af ovenstående udsagn! Og jeg kender især vejen til det, du længes efter og drømmer om, og den vil jeg gerne vise dig. Så hvad enten den ubalance, du føler, har rod i pres, stress, angst eller depression, så kontakt mig for en gratis afklarende samtale på ca. 20 minutter. Jeg kan blandt andet vise dig, at det er i vores sårbarhed, at vi også finder vores største styrker. Med den rette støtte og hjælp, er der en vej ud af ubalancen – for du har allerede det, der skal til!

Kontaktoplysninger:

Du er velkommen til at kontakte mig eller booke tid hos mig på 61628194 eller via mail på stolshoej@gmail.com. Jeg har åbent i klinikken for samtaler og workshops på søndage, mens det er muligt at booke 1:1 samtaler over telefonen eller Skype/Zoom/Teams (video-konference) på andre tidspunkter.

Vil du vide mere om mig?

Jeg står hver dag op til et liv, jeg drømmer om. Jeg mærker bestemt også smerte i livet, men jeg fravælger lidelsen og i stedet forelsker jeg mig dagligt i små hverdagsting. Sådan har det ikke altid været, men jeg har altid haft en særlig evne til at se det positive i det værste – nogen kalder det optimisme. Og…

 • Mit liv har ikke kun været en køn historie, men den har gjort mig robust og viljestærk.
 • Jeg føler, at jeg er sat på denne jord for at knække koden til stress og vise vejen til et autentisk og (egen)kærligt liv.
 • Jeg er et elskeligt menneske med et kæmpe hjerte, der har lyst til at omfavne stort som småt.
 • Jeg har en høj empati og en meget stærk mavefornemmelse, der hurtigt kan mærke et andet menneskes kerneproblem og særlige evner, uden at de selv kender det.
 • Jeg er ambitiøs og handlekraftig – især når det handler om at lede med hjertet.
 • Det smerter mig, når et menneske har forladt sig selv, når jeg kan se deres lys.
 • Det smerter mig, når et menneske opgiver dem selv, når jeg kender en vej.
 • Jeg elsker hver dag at udleve min passion – og især sammen med andre.
 • Jeg kan ALTID finde noget at beundre et andet menneske for, fordi jeg ser det unikke menneske, de allerede er

Sådan arbejder jeg:

Som stressekspert har jeg specialiseret mig i at hjælpe stressramte mennesker i alle stadier og belastningsgrader. Jeg tager udgangspunkt i din aktuelle situation, og du vælger selv at arbejde med netop de udfordringer, der fastholder dig i din nuværende situation, samt de årsager og omstændigheder, der ligger til grund for din stress. Så hvad enten du ønsker at forebygge stress, behandle stress eller forhindre ny alvorlig stress, så behandler jeg ikke kun dine symptomer som dårlig søvn, smerter, indre uro, tankemylder, angst, udmattelse, tristhed osv. Vi arbejder i dybden med årsagerne til din stress.

Jeg er eksamineret psykoterapeut fra NLP Instituttet i København i 2014, hvor jeg har taget en 4-årig psykoterapeut uddannelse. Som psykoterapeut har jeg naturligvis tavshedspligt og følger i øvrigt Dansk Psykoterapeutforenings etiske regler og standarder. Jeg modtager løbende supervision for at styrke og udvikle mig som terapeut.

Jeg er efteruddannet inden for business-, team-, life- og stresscoaching, samt certificeret mastercoach i perioden 2014-2019. Jeg tilbyder 1:1 samtaler og workshops og er fast assistent hos Sofia Manning i Sofias hus på coach- og mastercoachuddannelsen.

Oprindelig er jeg uddannet indenfor forsikringsbranchen og har i en årrække arbejdet inden for ledelse.  Siden 2014 har jeg været ansat som psykoterapeut og coach hos Velliv og har været selvstændig siden januar 2020.

Jeg er født i 1976 og bor i Roskilde med min skønne familie.

Både Psykoterapeut og Coach er din fordel…

At jeg både er uddannet psykoterapeut og coach er en kæmpe fordel for dig, fordi jeg kan arbejde bredt – både i forhold til belastningsgraden af din stress, men også med dig i forløbene. Jeg kan gennem min psykoterapi forløse gamle traumer, vaner og mønstre, der er opstået i din fortid og som ofte kan være roden til din stress. Og jeg kan gennem min coaching hjælpe dig til at skabe et nyt fokus på fremtiden, hvor du integrerer nye vaner og mønstre for at undgå de fremtidige stressfælder. Med min hjælp kommer du til at gøre en del af arbejdet selv, fordi det er i din underbevidsthed, at din største opgave ligger. Men med mig ved din side har du altid den nødvendige støtte, hjælp og motivation lige ved hånden.

Hvad står jeg for…

Jeg tror ikke på, at stress bare forsvinder med tiden, at det skal løbes væk eller at det er din egen skyld. Jeg tror heller ikke på, at stress er kronisk, at du blot skal tage dig sammen eller at du er en svag person.

Jeg tror tværtimod på, at du har været stærk for længe og at du er din egen største ressource, når du bliver mødt fra menneske til menneske. Jeg tror på, at DU er nøglen til din egen balance og at stress kan blive din gave. Og Jeg vil rigtig gerne være det håb og den støtte, der hjælper dig med at genfinde dine ressourcer og klæder dig på til at kunne forblive i balance, når livet slår kolbøtter.

Mine særlige kompetencer…

Jeg er drevet af at gøre en positiv forskel for mennesker i svære situationer, og jeg elsker, når jeg kan hjælpe mennesker til at blive medansvarlige i deres eget liv i stedet for kun at være tilskuere. Jeg har gang på gang erfaret, at mennesker med eksempelvis længerevarende stress, depression eller angst, der er tæt på at opgive alt, oftest vender tilbage til livet med fornyet styrke, når de bliver mødt med empati, nærvær og nysgerrighed – og tør arbejde med deres mindset.  Jeg elsker af hele mit hjerte at facilitere processer, hvor jeg spejler deltagerne, så de kan genkende sig selv og vende deres situation fra at være ”et personligt nederlag” til at være ”en almenmenneskelig oplevelse”, der (også) har givet dem uvurderlige indsigter.

Kærligst Katja

Katje Slotshøj laver behandling af angst og depression

Vil du ringes op?

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.